Starity

Natasha Hamilton óvodába látogat

2013. december 12. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Natasha Hamilton egy kampány keretein belül látogat egy óvodába, valamint mesélt gyermekkori autóbalesetéről is.

hirdetés
Natasha Hamilton óvodába látogat

Natasha Hamilton nem csak a Big Reunioin turné keretein belül jótékonykodik, hanem egyedül is: az atomcica most egy óvodát látogat meg, egy kampány keretein belül, melynek célja, hogy mindenki, legfőképp a szülők jobban figyeljenek a gyermekeikre.

Natasha azért is tartja ezt fontosnak, mert három gyönyörű kisfiú büszke édesanyja, és mióta első gyermeke megszületett, felelősségteljesebben él. Továbbá azt is elárulta, hogy a Belt Up Week kampányt nem csak azért támogatja, mert fontosnak tartja, hanem mert ő maga is szenvedett már el közúti balesetet.

Először hároméves korában ütötte el egy autó, amit szerencsésen megúszott egy lábtöréssel. Kint játszottam, nem messze a házunktól, és egy gokartban ültem. Egy másik gyerek pedig kilökte a gokartomat az útra! – osztotta meg Natasha.

A másik baleset 16 éves korában történt, ami már komolyabb volt. „A saját eseteimből tudom, milyen gyorsan megtörténhet egy baleset. Fontosnak tartom, hogy figyelmeztessük a szülőket a veszélyekre, hogyan vigyázzanak a gyermekeikre és, hogy megtanítsák nekik, mindig csatolják be a biztonsági övüket, mielőtt útnak indulnak.

Natasha azt is elmesélte, hogy a 11 éves Josh magától bekapcsolja a biztonsági övét, a 8 éves Harryt figyelmeztetni kell, ám a 3 éves Alfie nem érzékeli a veszélyt, így neki ő maga csatolja be az övét minden alkalommal.

Natasha kisfiai

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek