Starity

Joe és Ashley egy baseballmeccsen

2010. augusztus 24. 20:08   |   Szerző: adaa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Joe Jonas és Ashley Green talán már több mint egy hete egy párt alkot. Sajnos nem nagyon lehetett arról hallani, hogy randiznának, vagy csak nagyon eltitkolták. Ám most lekapták őket egy baseballmeccsen.

hirdetés
Joe és Ashley egy baseballmeccsen

A két híresség már talán több mint egy hete együtt van. Ám azt, hogy járnak, sokáig eltitkolták a világ elől, viszont gyorsan kiderült, amikor néhány szemfüles paparazzó lefotózta őket a csókuk közben. Már nyilván volt néhány randijuk is azóta, habár erről nem beszélnek. De most talán megtört ez a hallgatás, ugyanis Joe elvitte Ashley-t 2010. augusztus 23-án egy baseballmeccsre.

A pár látszólag nagyon jól érezte magát, hiszen sok olyan kép készült róluk, ahol beszélgtnek és nevetnek. Joe egy Road Dogs-meccsre vitte barátnőjét, ahol nagy volt a rajongói tábor. Joe is Road Dogs mezben volt, és szurkolt. A két sztár nagyon jól érezte magát együtt. Joe kicsit mesélt Ashley-nek a csapatról és a baseballról is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek