Starity

Megérkezett a YouTube Rewind 2013!

2013. december 12. 17:05   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagy várakozás övezte a világhírű videósorozatot, a YouTube Rewindot. Lássuk, ezúttal kik voltak azok a szerencsés emberkék, akik szerepet kaptak ebben a vicces visszatekintőben!

hirdetés
Megérkezett a YouTube Rewind 2013!

Hamarosan egy újabb évet tudhatunk magunk mögött, melynek során rengeteg maradandó emlékkel gazdagodhattunk csakúgy, mint a híres videómegosztó oldal, a YouTube. Már-már szokássá vált, hogy minden év végén egy visszatekintő, humoros kisfilmet készítenek az elmúlt év legemlékezetesebb videóiról a legismertebb YouTuberek közreműködésével, így idén se maradhatott ki az emlékdarab.

Míg 2012 végén PSY és Carly Rae Jepsen elhíresült dala, addig idén az ismert norvég duó, az Ylvis – akik feltették a „legelgondolkodtatóbbkérdésüket -, illetve a botrányhősnő, Miley Cyrus – aki megállás nélkül twerköl és meztelenül csücsül egy rombológolyón – kerültek terítékre. Emellett a két vírusvideó mellett olyan emlékezetes darabok is bekerültek, mint például a twerkölő csaj, akinek kiégett a gatyája egy balszerencsés helyzet miatt, de nem felejtkeztek el a világszenzációvá vált Harlem Shakeről, a kecskékről, az állatos jelmezekről és 2013 legnagyobb slágereiről sem!

A tegnapi nap folyamán feltöltött kisfilmben olyan híres internetes személységek tűnnek fel, mint például Jenna Marbles, iJustine, The Fine Bros, PewDiePie, Daily Grace, Smosh, MysteryGuitarMan, Epic Meal Time és Tobuscus és, ha még ennyi nem lett volna elég, összefuthatunk az angol sztárszakáccsal, Jamie Oliverrel is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek