Starity

Jánosi Dávidra rátalált a szerelem

2013. december 12. 20:08   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jóban Rosszban egyik legrégebbi színésze, Jánosi Dávid élete eddig nem éppen úgy zajlott, ahogy eltervezte. Miután Legerszki Krisztina miatt otthagyta családját, a szakítás után már nem fogadták vissza. Most azonban újra rátalált a szerelem.

hirdetés
Jánosi Dávidra rátalált a szerelem
Fotó: Facebook

Jánosi Dávid, a Jóban Rosszban sorozat Nemes Viktor doktora megint az egyik kollégájában habarodott bele, mint annak idején Legerszki Krisztinába. A színész és szerelme, Nemes Wanda az Újszínházban szerettek egymásba.

Igazán kijárt a színésznek a jóból, hiszen eddig élete nem úgy alakult, ahogy azt egy ember eltervezi. Feleségét és gyerekeit elhagyta Legerszki Krisztina miatt, ám amikor szakítottak, a család már nem fogadta őt vissza.

„Jánosi és Wanda együtt játszik a Nem élhetek muzsikaszó nélkül, valamint a Bodnárné című darabban is. Ezeknek köszönhetően kerültek egyre közelebb és közelebb a másikhoz – mondta a Blikknek egy informátor.

Érdekesség, hogy a két színész a Nem élhetek muzsikaszó nélkül című darabban is szerelmespárt alakít. Dávid egy nyíri földbirtokost, míg Wanda az ő feleségét. A történet szerint kapcsolatuk hullámzó.

Jánosi Dávidék nagyon óvják kapcsolatukat a nyilvánosság elől, a színész nem is kívánt nyilatkozni az üggyel kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek