Starity

Tóth Gabi a nyaralásáról mesélt

2010. augusztus 24. 20:08   |   Szerző: Danta

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Bravo magazin a 2010-es BRAVO OTTO-n az év énekejsnőjének választott popsztárt a nyári kalandjairól kérdezte, aki kedvesen válaszolt minden kérdésükre.

hirdetés
Tóth Gabi a nyaralásáról mesélt

Bravo: Jártál táborokba sulis korodban?
Gabi:
Persze, egy csomószor! Kézművestáborban voltam többször is, mindenféle technikákat tanultunk, például nemezelést is! Gyerekkoromban 10 évig népitáncoltam, nagyon közel állnak hozzám a népi hagyományok.

Bravo: Városnéző típus vagy, vagy tengerparton láblógatós?
Gabi:
Őszinte leszek: ha vakációra megyek, totálisan szeretek kikapcsolódni, azaz inkább henyélek, napozok, fürcsizek, majd délután kis pihi a szálláshelyen, este pedig irány a város és a bulik!

Bravo: Őszintén: mennyi idő alatt pakolsz be egy nyaralás előtt?
Gabi:
Hát... nem az erősségem a készülődés, de legutóbb 15 perc alatt összeraktam a cuccaimat. Igaz, Roli további két órát pakolt nekem, de mentségemre szóljon, hogy a Kapcsolat-koncert után egyenesen Horvátország felé vettük az irányt, még átöltözni vagy sminket lemosni sem ugrottam haza. Míg én a koncertre próbáltam, addig Roli szépen előkészített mindent, amire szükségem lehet.

Bravo: Mik azok a dolgok, amiket tutira magaddal viszel?
Gabi:
Lenge ruhákat: csak olyanokat, amelyekben jól érzem magam! Nyaraláskor nem számít, mi a divat, mi a trendi – az első és legfontosabb, hogy kellemes viselet legyen. Ha jól belegondolok, nekem elég, ha van nálam fürdőruha, napszemcsi, törölközők, strandpapucs meg egy-két váltás ruci, és már nem lehet nagy baj!

Bravo: És mi az, amit biztosan otthon felejtesz?
Gabi:
A hajvasalót! El kell, hogy mondjam, hogy Ausztráliában elég para volt a helyzet: hiába vasaltam két órán át a hajam, a kinti páratartalomtól kábé öt percig volt „normális” a frizurám, utána azonnal és menthetetlenül begöndörödött!

Bravo: Szívesen kipróbálod a helyi specialitásokat?
Gabi:
Finoman szólva válogatós vagyok, de azért igyekszem nyitottan hozzáállni ezekhez a dolgokhoz is. A tenger gyümölcseivel szemben bizalmatlan vagyok: nem szívesen eszem herkentyűket, polipot, kagylót vagy tintahalat. Amikor Ausztráliában jártunk, elvittek egy világhírű étterembe, ahol csupa helyi különlegességet szolgáltak fel. Ott ettem emumájpástétomot, krokodil belsőségeket, kengurhúst is. Nem lettem a rajongójuk, az tuti – bár a vadparadicsom bejött!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek