Starity

Ashley Benson nem kér a photoshopból

2013. december 13. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ashley Benson nyilvánosan kelt ki a sorozathoz készült legújabb hivatalos poszter ellen, amelyen a lányokat a felismerhetetlenségig átretusálták.

hirdetés
Ashley Benson nem kér a photoshopból
Fotó: ABC Family

A Pretty Little Liars szereplőinek a sorozatban rengeteg problémával kell szembenézniük, a külsejük azonban nem tartozik ezek közé, hiszen mindannyian gyönyörűek.

Úgy tűnik azonban, az ABC Family mégsem volt teljesen elégedett a lányok természet adta adottságaival, és a legújabb hivatalos poszteren gyakorlatilag műanyag babákká retusálták őket.

Az egyik főszereplő, Ashley Benson nem is tudta szó nélkül hagyni a képet, és Instagramján fejezte ki nemtetszését: „Láttam ezt keringeni. Remélem, nem ez a hivatalos poszter. Az arcunk ezen 4 évvel ezelőttről van... és nevetségesen nézünk ki. Túl sok a photoshop. Mindannyiunknak vannak hibái. Senki nem néz ki így. Nem vonzó.

Troian Bellisario, akinek fényes, puha barna hajából feketés színű parókát kreáltak, egyetértett. A koncepció király, mint mindig. De nem vagyunk elég attraktívak...

Fotó: Instagram

Ashley nem szeretné, ha az ilyen jellegű túlkapások önértékelési zavarokat okoznának a fiatalokban: Nagyon szeretlek benneteket, srácok. A folyamatos támogatás és szeretet, amit kapok tőletek, nagyon boldoggá tesz... Ne feledjétek, MINDANNYIAN gyönyörűek vagytok. Kérlek benneteket, ne próbáljatok meg úgy kinézni, mint azok az emberek, akiket a magazinokban és posztereken láttok, mert azok hamisak. Csak egészségtelen tudatot okoznak abban, hogy látjátok magatokat. Tökéletesek vagytok úgy, ahogy vagytok - írta később, ismét az Instagramon.

A show sajtóosztálya nem kommentálta a színésznő megjegyzését. A viszont sorozat január 7-én folytatódik, ilyenkor pedig minden reklám jól jön.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek