Starity

Összefoglalás 2013: a legnépszerűbb sztárpárok

2013. december 14. 19:07   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai Us Weekly magazin hasábjain, valamint a lap honlapján át szavazhattak a rajongók az év legszeretetreméltóbb és legcukibb sztárpárjaira, közel három hónapon keresztül.

hirdetés
Összefoglalás 2013: a legnépszerűbb sztárpárok

1. Angelina Jolie & Brad Pitt

A sztárpár – vagy ahogyan rajongóik nevezik őket: Brangelina – toronymagasan vezetett a népszerűségi skálánn. Lassan 10 éve együtt vannak, s hat gyermeküket nevelik közösen.

Munkájuk mellett jótékonykodásból is bőven kiveszik a részüket, s életük annyira hétköznapi, amennyire csak lehet: nem lehet velük pletykalapokban találkozni, botrányoktól mentes életet élnek. Szerelmük igazi tanúbizonyságot tett valódiságáról, mikor tavasszal Angelina – akinek anyukája és nagynénje is mellrákban halt meg – műtétek sokaságán átesve eltávolíttatta a melleit, hogy ő ne lehessen a rák áldozata.

2. Behati Prinsloo & Adam Levine

Ahhoz már hozzászokhattunk, hogy a Maroon5 frontembere előszeretettel randizgat modellekkel (exei többek között: Anne Vyalitsina, Nina Agdal, Angela Bellotte), ám derült égből villámcsapásként érte a rajongókat a hír, miszerint eljegyezte a Victoria's Secret angyalát, Behati Prinsloót.

A sztárpár a Google két legkeresettebb celebje lett ezután, hiszen mindkét fél igencsak erős rajongóhaddal rendelkezik. Az esküvőre állítólag nyáron kerül sor, ám azt az egész világ tudja, hogy Adam nem bír sokáig egy nő mellett lehorgonyozni.

3. Beyoncé & Jay-Z

A sztárpár bebizonyította nekünk, hogy létezik igaz szerelem – 2000 óta odavannak egymásért, kapcsolatukat kislányuk, a kétéves Blue Ivy koronázta meg.

Folyamatosan jótékonykodnak, s a családalapítás mellett karrierjükre is nagyon figyelnek: nemcsak együtt, hanem külön-külön is szupersztárok, akik örömmel dolgoznak együtt egy-egy dal erejéig (Crazy in Love, Deja Vu, Bonnie and Clyde stb.).

4. Jennifer Garner & Ben Affleck

A két színész kapcsolatuk elején megígérte egymásnak, hogy nem hagyják a bulvársajtót beköltözni a magánéletükbe, s ezért évekig csak külön-külön jelentek meg a vörös szőnyegen – ami miatt rengeteg rosszindulatú pletyka keringett különválásukról.

A híresztelések természetesen alaptalanok voltak, s az idei Golden Globe-díj-átadón egymás társaságában pózoltak a fotósoknak (képünkön). A pár hét éve szerelmes egymásba, s három gyermeket nevelnek együtt.

5. Jennifer Aniston & Justin Theroux

A sztárpár 2012 augusztusa óta jár jegyben – ám senkinek sem hajlandók elárulni, pontosan mióta is vannak együtt. A két J betűs sztár tavasszal már az összeköltözésen is túlesett, Jen pedig nemrég azt nyilatkozta, a közelgő nyári esküvőjük után szívesen kezdenének bele a családalapításba.

„Igazából már most úgy érzem, mintha házas lennék. Nagyon boldog vagyok, fantasztikus az életem!” – mondta Jennifer.

6. Jessica Biel & Justin Timberlake

Kapcsolatuk kezdetén senki sem gondolta volna, hogy hosszú életű szerelem lesz, hiszen Justinnak már két világsztárral (Cameron Diaz, Britney Spears) is volt hosszabb kapcsolata – ám már az esküvőn is túl vannak!

Az énekes a 20/20 Experience című albumát egy az egyben feleségének ajánlotta és írta, így bőven van miről beszélgetnie az újságírókkal. Életükből már csupán a közös gyerekek hiányoznak, ám valószínűleg nem kell sokat várni a Timberlake–Biel-babákra: már többször felröppentek a pletykák Jessica terhességével kapcsolatban.

7. Kim Kardashian & Kanye West

A valóságshow-sztár és a világhírű rapper kapcsolata sem ma kezdődött: már 16 évvel ezelőtt egymás legjobb barátai voltak, ám mivel Kim mindig foglalt volt, Kanye soha nem merte bevallani érzéseit a gyönyörű Kim felé. Mikor 2011-ben a szépség válása után padlóra került, Kanye természetesen ott volt mellette, s a barátság szerelemmé alakult át.

A sztárpár elválaszhatatlan egymástól: idén júniusban született meg kislányuk, Nori; novemberben a rapper pedig megkérte Kim kezét. A világra szóló lagzit nyáron fogják megtartani.

8. Kate Middleton és Vilmos herceg

Hiába az amerikai lista: a hercegi pár annyira népszerű, hogy még az óceánon túl is imádják őket az emberek, s van is miért. Csupa jótékony akcióhoz adják a nevüket, Kate kedvességét és jóságát sokan magához Diana hercegnőhöz hasonlítják, s a szépség állandó szereplő a legjobban öltözött hölgyek listáin is. Gyermekük, György herceg júliusban született meg, azóta népszerűbbek, mint valaha.

9. Katy Perry & John Mayer

Mindketten túl vannak már elég szerelmi csalódáson, ám egymás mellett végre megtalálták a boldogságot! Sokáig se vele, se nélküled kapcsolatban voltak egymással, ám a két énekes rájött, hogy „muszáj” együtt lenniük.

A pár augusztusban még egy duettet is kiadott, mely a Who You Love címet viseli. Egyelőre nincs kilátásban sem házasság, sem gyermekáldás náluk.

10. Mila Kunis & Ashton Kutcher

Íme, a nő, akiért Ashton képes volt otthagyni egy nyolcéves házasságot! A színésznő biztosan tudhat valamit, amivel ennyire magába bolondította Ashtont, ugyanis közös filmjük forgatásán jöttek össze – s szinte azonnal össze is bútoroztak!

A házasság és a családalapítás még náluk sem került előtérbe, ugyanis csupán másfél éve járnak – ám mi a legjobbakat kívánjuk nekik!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek