Starity

A JLS támogatja az X Factor kiesőit

2013. december 14. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A JLS jól tudja, milyen kemény munka eljutni az X Factor döntőjéig: most azonban nem a döntősöket, hanem a legutóbb kiesett versenyzőket szeretnék segíteni!

hirdetés
A JLS támogatja az X Factor kiesőit

A JLS sokat köszönhet az X Factornak – jelentették ki a fiúk, hiszen 2008-ban a show remek ugródeszka volt számukra, hogy egy igazi álomkarriert sikerüljön befutniuk. És bár ennek már öt éve, az együttes még most is foglalkozik a show-val, és most segíteni szeretnék az egyik nemrég kiesett együttest!

Úgy gondolják, a harmadik helyen végzett Rough Copy tagjai igazán tehetségesek, és be fognak futni. „Én komolyan úgy gondolom, hogy stúdióba kéne vonulniuk a jövő hónapban és összedobni egy albumot! Tutira megvenném!” – nyilatkozta Marvin. Aston szerint a szériában nagyon különböző előadók szerepeltek idén, de neki is van személyes kedvence!

„Szerintem Sam Bailey hibátlanul szerepelt az évadban! Mindenki azt gondolja, hogy ha a '25 év felettiek' kategóriában indulsz, nem szerepelhetsz jól. De nézzetek csak Olly Mursra! 25 éves már elmúlt, de megkockáztatom, hogy ő a vidék legjobb előadója!”

Oritsé kedvence Luke: Szerintem Luke a legjobb: a stílusa és a divatos göncei rocksztár hatását keltik. Ő egy zenész, és fantasztikus a hangja.

A JLS egyébként jelenleg utolsó turnéján dolgozik, ami december 22-én ér majd véget.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek