Starity

Jótékonykodik a Blue

2013. december 14. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új kislemez jelenik meg Nagy-Britannia nagy visszatérőivel, amelyen a Blue is szerepel.

hirdetés
Jótékonykodik a Blue

A Big Reunion, ahol a régebbi, rendkívül sikeres brit együttesek térnek vissza, új kislemezt dob piacra I Wish It Could Be Christmas Everyday címmel. A visszatérő turnéhoz nem csatlakozott ugyan a Blue, ám a jótékonykodáshoz igen!

Ennek keretein belül ellátogatnak a Teesside Hospice-ba – az alapítvány az életszínvonal növekedésének elősegítésén dolgozik, legfőképp azoknál az embereknél, akiknek valami betegségük van, például rák. A Blue ezt a szervezetet támogatja, valamint a páciensek a videóban is láthatóak lesznek.

Egy 35 éves édesanya a következőket mondta a fiúkról: „Nincsenek elszállva maguktól, és igazán édesek. Elérték, hogy különlegesnek érezzem magam! Minden páciensre nagy szellemi hatással voltak, és néhány órára elfelejtkeztünk a betegségeinkről és a küzdelmeinkről!”

A Big Reunion a dalt december 15-én fogja előadni az ITV Text Santa Charity című műsor keretein belül, de a videó megjelenésének dátuma nem ismert.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek