Starity

Szinetár Dóra véleménye az összefogásról!

2010. augusztus 24. 21:09   |   Szerző: dodysz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus első heteiben jelent meg az Összefogás Dala, amit több magyar híresség énekelt fel. Céljuk az volt, hogy felhívják az emberek figyelmét az árvízkárosultakra.

hirdetés
Szinetár Dóra véleménye az összefogásról!

A Szinetár–Bereczki házaspár előszeretettel jótékonykodik. Természetesen, ha a cél is nemesSokan az emberek nem bírják felfogni milyen érzés lehet, ha elvinné a víz a házukat. Ezt nem is lehet. – mondja Szinetár DóraAmíg meg nem történik a baj.

Augusztus első heteiben énekelték fel a magyar hírességek az Összefogás dalát. Bebe, Bereczki Zoltán, Csézy, Csík János, Csipa, Dolhai Attila, Feke Pál, Rúzsa Magdolna, Szinetár Dóra, Szomor György, Szvorák Kati, Tóth Gabi, Varga Miklós és Zsédenyi Adrienn mind hisznek abban, hogy ha az ország egy cél érdekében összefog, sokra képesek eggyütt.

Szerintem fontos a megelőzés is. – mondta Bereczki Zoltán. – Majdnem minden évben kiönt valahol a víz. Most komolyabb volt.Talán ez majd arra ösztönzi az embereket, hogy igenis megkellet volna építeni azt a gátat.” – Az énekesnő elfogadta a tetteket. – „Megtörtént, nem tehetünk ellene. Vissza nem mehetünk az időben.

Arra a kérdésre, hogy mit tennének, ha ők kerülnének ilyen helyzetbe, először nem tudtak válaszolni. Majd Bereczki Zoltán vett erőt magán, és egy rövid de bölcs idézetet hallahattunk tőle: „A tárgy csak eszköz. Ne ragaszkodj a tárgyakhoz!

Sokszor, ha egy sztár adakozik, vagy támogat nemes ügyeket, az emberek is jobban figyelnek. Szinetár Dóra könnyes szemmel nyilatkozott. Látszott rajta, tényleg megérintette, hogy ilyenekről kell beszélnie.

Erre jó példa, amikor Haitin földrengések voltak, és az amerikai színészek összefogtak. Ők várták a vonal végében az adakozókat, akik egy hívással 200 Ft-nak megfelelő összeget jutattak el az árvízkárosultak számlájára. Többek között Brad Pitt, Robbie Williams és Jennifer Aniston várta a hívásokat.

Később ismét riportot készítettek a házaspárral, de ott már kamerák előtt, ahol nagyjából ugyanazokat mondták el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek