Starity

Macaulay Culkin leállt a drogokról

2013. december 15. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Macaulay Culkin új barátnője segített neki kimászni a gödörből: a hírek szerint már egyáltalán nem fogyaszt kábítószereket.

hirdetés
Macaulay Culkin leállt a drogokról

A Reszkessetek, betörők! sztárja Jordan Lane Price-szal randizik, aki egyébként megszólalásig hasonlít Culkin előző barátnőjére, Mila Kunisra. Barátai szerint fantasztikus hatást gyakorol az egykori gyereksztárra, hiszen évek óta először boldognak és egészségesnek néz ki.

„Jordan megmentette a drogvilágból, és ironikus, hogy szinte Mila hasonmása, pont azé, aki a drogok miatt dobta őt” – mesélte Mac egy közeli barátja a Mirrornak.

Macaulay évekig küzdött kábítószer-problémákkal, többek közt heroinnal és gyógyszerekkel is túladagolta magát. Jordan viszont, aki szerepelt az All My Children feldolgozásában, egyáltalán nem rabja a drogoknak, sőt, a tudomására hozta, hogy kisétál a kapcsolatból, ha Mac újra lőni kezdi magát.

„Jordan szeret ugyan inni, de nem használ drogokat, és megmutatta Macnek, hogyan lehet boldog alkohol és szerek nélkül is. Most annyira boldog, tényleg megpróbálja rendbe hozni az életét, ráadásul Jordan segít neki feldolgozni a Milával való szakítását is.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek