Starity

Naya Rivera már az esküvőjét tervezi

2013. december 16. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Naya Rivera még csak pár hónapja van eljegyezve kedvese, Big Sean által, de a lány már a lakodalmat szervezi.

hirdetés
Naya Rivera már az esküvőjét tervezi

„A nap végén mindig tudatosul benne, hogy a boldog feleség, boldog életet jelent! Az a fajta férfi, aki úgy van vele, hogy »Amit csak szeretnél, bébi!« – mesélte a People magazinnak a 26 éves színésznő.

Rivera szerencséjére vőlegénye aktívan kiveszi részét a nagy nap szervezéséből. Mindenbe bele van vonva. Mindig ugyanazon az állásponton vagyunk, valószínűleg ezért házasodunk össze.

Arra a kérdésre, hogy megtalálta-e már álmai ruháját, Rivera elismerte, hogy még vadászik a tökéletes darabra.

„Minden jól halad - mondta optimistán Naya. „Szórakoztató. Ez egyértelműen olyasvalami, amit ezelőtt sose csináltam, de nagyon jó móka. Ez az én hercegnős, Hamupipőke-pillanatom. A barátaimmal, anyukámmal mentem körbenézni, és egyszerűen csodás érzés volt felpróbálni az összes ruhát.

Azonban van egy dolog, amit még nem sikerült megvitatniuk. Ez pedig a családalapítás. „Majd meglátjuk. Aminek meg kell történnie, az megfog. Jelenleg csak egyszerűen szerelmesek vagyunk, és alig várjuk, hogy életünk hátralévő részét együtt töltsük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek