Starity

Elhunyt Peter O'Toole

2013. december 16. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig néhány hete sokkolta a világot Paul Walker halála, ám az évnek még koránt sincs vége és december 14-én újabb zseniális színésztől, Peter O'Toole-tól kellett végső búcsút vennünk.

hirdetés
Elhunyt Peter O'Toole

A csodálatos színész családja szerint Peter csendes, nyugodt körülmények között hunyt el december 14-én. Halála nem csak az O'Toole családot, a barátokat és a rajongókat rázta meg, hanem egyenesen az ír elnök is intézett néhány kedves szót az elhunyt sztárról:

Írország és a világ, a filmipar és a színház egy hatalmas alakját veszítette el a személyében. Kegyessége páratlan volt, melyet minden egyes előadásakor hozni tudott a színpadon és azon kívül is.

Mi, a családja nagyon hálásak vagyunk, és teljesen lenyűgözve érezzük magunkat ettől a túláradó igaz szeretettől és azért, amiért ennyien fejeztétek ki ragaszkodásotokat felé és felénk ebben a nehéz időszakban. Szívem minden szeretetével köszönöm nektek mindezt – nyilatkozta a színész lánya, Kate O'Toole.

A 81 évesen elhunyt színészt olyan produkciókban láthatták rajongói, mint az Arábiai Lawrence, A Tudorok, vagy a Rockkastély. Pályafutása alatt 52 filmben csillogtatta meg tehetségét, több alkalommal szinkronizált olyan animációs mesékben, mint például a Lecsó, emellett pedig rendezőként is tevékenykedett.

Nyugodjék békében!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek