Starity

Klippremier: Apocalyptica - Stormy Wagner

2013. december 17. 17:05   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent az együttes legújabb videoklipje a Wagner Reloaded című élőzenés albumjáról, amely ismételten a lipcsei fellépésükön készült.

hirdetés
Klippremier: Apocalyptica - Stormy Wagner

A finn metal-csellós együttes júliusban két koncertet is adott Lipcsén, amely célja az volt, hogy megemlékezzenek Richard Wagner zeneszerző születésének 200. évfordulójáról, a fellépésről pedig hamarosan egy lemezt is készítettek.

A zenekar három kisfilmet jelenített meg eddig, első klipjük a Ludwig Wonderland című dalukhoz forgott, majd elkészült a Fight Against Monsershöz egy kisfilm, a harmadik videó pedig a Stormy Wagner című dalukhoz néhány napja jelent meg.

Maga a koncert azért is érdekes, mivel az Apocalyptica az egész előadást táncosokkal, artistákkal, és sok más érdekes díszlettel bonyolította le, amelyet Gregor Seyffertnek köszönhetnek, aki mindent megtett azért, hogy a mai rockzene és Richard Wagner munkássága tökéletesen szólaljon meg egy új stílusban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek