Starity

Peller Anna örömmámorban úszik

2013. december 17. 19:07   |   Szerző: Kelly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Három hete hozta világra első gyermekét, Lukács-Peller Anna Bellát. Az anyuka és a pici is jól vannak, bár Anna az elmúlt időszakban nem aludt valami sokat, de nem panaszkodik.

hirdetés
Peller Anna örömmámorban úszik
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Az újdonsült kismamának nincs nehéz dolga, hiszen az egész családja körülöttük tesz-vesz, segítenek, amiben tudnak. Állandóan a pici körül vannak.

„A szülés minden nyűgjét elfelejtettem, amikor először Annabellát a karomba foghattam. Azóta is mámorban úszunk a párommal és minden napot csodának élünk meg. Biztos, hogy szeretnék még egy gyermeket” –mesélte Anna lelkesen az elmúlt napok történéseit a Life.hu-nak.

Szerencsére már könnyedén megállapítják a hangja alapján, mit is szeretne, így a peluscsere és etetés is pofonegyszerű. A család összes tagja kiveszi a részét a munkából: a nagymamák például a konyhában sürögnek, míg a nagypapák dajkálnak.

„A párom zseniális kispapa. Félórán keresztül pelenkázza Annabellát, fürdeti, kényezteti és közben mindent elmond neki, mi történik vele. Egy könyvben olvastuk, hogy az nagyon jót tesz a kisbaba fejlődésének, ha beszélnek hozzá” – mondta Anna, aki a szülés óta még kivirultabb, mint előtte.

Anna és férje még több kisbabát szeretnének, de egyelőre örülnek Annabella megérkezésének. A Budapesti Operettszínház színművésznője egyébként jövő év őszéig biztosan nem tér vissza a színpadra. Természetesen a babával tölti minden idejét, a munka csak másodlagos most már az életében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek