Starity

Megjelent a Blended előzetese

2013. december 18. 14:02   |   Szerző: Fannii98

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nagy népszerűségnek örvendő páros, Drew Barrymore és Adam Sandler filmjének, a Blendednek megtekinthető az első hivatalos trailere. A filmben látható még Bella Thorne, Kevin Nealon és Terry Crews is.

hirdetés
Megjelent a Blended előzetese

December 17-én napvilágot látott Adam Sandler és Drew Barrymore közös filmjének, a Blendednek az első előzetese. Az ismert páros immár harmadszorra lesz látható egy közös filmben: a Nászok ásza (1998), valamint az 50 első randi (2004) is hatalmas sikernek örvendett, és még mindig nagyon sokak rajonganak értük.

A filmben feltűnik még a Disney-csillag, Bella Thorne is, aki a szerep kedvéért vált meg hosszú hajától, valamint Joel McHale, Wendi McLendon-Covey, Kevin Nealon, Terry Crews, Emma Fuhrmann, Natalie Alyn Lind, és húga, Alyvia is szerepet kapott az alkotásban.

A romantikus komédia arról szól, hogy Drew és Adam csapdába esnek egy afrikai nyaralóban, a két szingli szülő azonban ki nem állhatja egymást, ráadásul a gyermekeik is megnehezítik a helyzetüket.

A film premierje 2014. május 23-án lesz, a magyar dátumról egyelőre nincs hír.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek