Starity

Sebestyén Balázs új műsort kap

2013. december 18. 16:04   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sebestyén Balázs és Vadon Jani műsora, a Vundersőn és Zuperszexi nemrég ért véget, a műsorvezető máris új lehetőséget kapott az RTL Klubtól. Tavasszal egészestés show-val jelentkezik majd Balázs.

hirdetés
Sebestyén Balázs új műsort kap
Fotó: K2 Press

A Vundersőn és Zuperszexi sem közönségkedvenc nem volt, és a kritikusok szerint Balázs és Jani is súlyos kudarcot vallottak.

A problémák már az első, akkor még élő adásban kezdődtek és az ízléstelenség sem múlt el később sem. Az poénok sem sikerültek annyira viccesre, mint azt a műsorvezetők eltervezték, éppen ezért látványosan csökkent a nézők száma.

Az RTL Klub szerint viszont kereskedelmi szempontból nem volt sikertelen. A csatorna vasárnap késő esténként még ezzel a színvonallal is megverte a konkurenciát a nézettségi versenyben, éppen ezért Balázs újabb lehetőséget kap: egy egészestés show-val fog jelentkezni tavasszal, ám Kolosi Péter programigazgató egyelőre nem árult el részleteket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek