Starity

SP örül, hogy halálhírét keltik!

2010. augusztus 25. 09:09   |   Szerző: Adam and Ashley

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban egy internetes oldal tette közzé az álhírt, melyben SP tragikus haláláról számol be. Viszont SP-t egyáltalán nem bántja a dolog, sőt, még örült is neki.

hirdetés
SP örül, hogy halálhírét keltik!

„Azt olvastam, hogy meghaltam. Az illetékesek még mindig annyira ostobák, hogy nem sikerült leszűrniük azt, hogy nekem ez jó. Köszönöm szépen a reklámot, és továbbra is várom tőlük a kellemes cikkeket.” – nyilatkozta Kriszián a tabu.tv riporterének. A rémhírt egy külföldi domain-névvel bejegyzett weboldal terjesztette, amely teljes részletességgel írta le a tinisztár utolsó pillanatait.

Ez sajnos nem újdonság, hiszen már más sztárról is terjesztettek halálhírt, mint például Justin Bieber, egy tragikus autószerencsétlenségben vesztette életét.

Az interneten ugyanis egyre inkább terjednek a kifejezetten erre a célra létrehozott webhelyek, amelyek általában népszerű magazinok – pl. People – weboldalának megszólalásig hasonlító utánzatai (tehát hamisítványok), s csupán a linkjükből derül ki egy gyakorlott felhasználó számára, hogy nem a valódi oldalt látogatja (a szerk. kiegészítése).

Vajon ki lesz a következő, akit hamis állításokkal akarnak „eltemetni”?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek