Starity

Nem lesz többé mentor Geszti Péter

2013. december 22. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Geszti Péter már négy éve az X-Faktor zsűrijének tagja, most azonban úgy határozott, hogy a következő évben már nem szeretne a mentorszékben ülni. Döntését meg is indokolta.

hirdetés
Nem lesz többé mentor Geszti Péter

„Több időt szeretnék tölteni a családommal” – nyilatkozta a sikeres dalszövegíró, majd hozzátette, hogy inkább a feleségét, és két kislányát szeretné mentorálni.

Geszti – aki egyébként a tavalyi győztes, Oláh Gergő, és az idei nyertes, Danics Dóra mentorja volt – a tehetségkutató eddigi négy évada során sokszor került olyan helyzetbe, amikor nehéz döntést kellett hoznia. A Fókusznak adott interjúban arra is kitért, mikor három éve Muri Enikőt, és Szirota Dzsenifert küldte haza a mentorházban, Domokos Fanni helyett.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a zsűritag helyére ki érkezik, illetve hogy a másik három mentor, Szikora Róbert, Alföldi Róbert, és Tóth Gabi továbbra is szeretne-e maradni az X-Faktorban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek