Starity

Klippremier: We Are The In Crowd – The Best Thing

2013. december 18. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A New York-i pop-rock együttes, a We Are The In Crowd legújabb videoklipje nemrég jelent meg The Best Thing (That Ever Happened To Me) című dalukhoz.

hirdetés
Klippremier: We Are The In Crowd – The Best Thing

A 2009-ben New Yorkban megalakult öttagú pop-rock együttes, a We Are The In Crowd legújabb videoklipje december 10-én került fel a YouTube-ra.

A videoklipet a zenekar novemberben forgatta, majd végül Mark Staubach híres rendező végezte el rajta az utolsó munkálatokat, így nemrég napvilágra is került a zenekar kiadójának, a Hopeless Records YouTube-csatornáján.

Az új dal egyben az utolsó kislemez is a banda közelgő, második nagylemezéhez, a Weird Kidshez, amely 2014. február 18-ától lesz kapható a boltokban.

Az albumot a WATIC Los Angelesben vette fel, és John Feldmann producerálta, valamint az albumhoz egy promótáló turné is dukál, amely szintén 2014-ben veszi kezdetét: 9 angol helyszínnel és 32 koncert az Egyesült Államokban.

A teljes tracklista és az albumborító is nemrég lett csak publikálva, valamint a rajongók mostantól már elő is rendelhetik az albumot az iTuneson és a Google Play-alkalmazásokon!

1. Long Live The Kids
2. The Best Thing (That Never Happened)
3. Manners
4. Come Back Home
5. Attention
6. Dreaming Out Loud
7. Remember (To Forget You)
8. Don’t Worry
9. Windows In Heaven
10. Reflections

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek