Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók: One Direction

2013. december 20. 14:02   |   Szerző: Crazymofo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezennel a tinik körében népszerű brit fiúbanda címlapfotóit vesézzük ki részletesebben.

hirdetés
A legjobb és legrosszabb címlapfotók: One Direction

Napjainkban az egyik leghíresebb brit fiúbanda természetesen több magazin címlapján is szerepelt már. Bár a srácoknak eléggé nehezükre esik a képeken rosszul kinézniük, azért mégiscsak van néhány címlapfotó, ami talán mégsem úgy sikerült, ahogy tervezték.

A legjobb címlapfotók:

Teen Vogue – 2013. szeptember

A népszerű Vogue magazin tiniváltozatának címoldalán szerepelhetett a One Direction, ami, valljuk be, elég nagy szó. De ha erre a fotóra ránézünk, teljesen biztosan mondhatjuk, hogy megérdemelték. A ruhákat nagyon alaposan válogatták össze, kissé elegáns-rosszfiús beütést keltenek, ami valójában már sokkal inkább a fiúk imidzse.

Fabulous – 2012. szeptember

Naná, hogy a fiúk fekete-fehérben is nagyon jól néznek ki! A Fabolous magazin odatette magát mind a csoportos, mind az önálló képeken. Viszont valaki odaszólhatott volna Liamnek, hogy forduljon a kamera felé.

Teen Vogue – 2012. december

Igen, a fiúk korábban is kaptak már főszerepet a Teen Vogue címlapján, ezúttal viszont külön-külön áltak a kamerák elé és úgy kerültek a magazinok borítójára. A divatos, őszi ruhákkal próbálták kimutatni a srácok személyiségét, és pluszban még az aláírásuk is kapott helyet a világos borítón.

Glamour – 2013. augusztus

A Glamour – magához híven – ismét egy energiával teli, igényes borítót adott ki a kezéből. Niall, Zayn, Harry, Louis és Liam most azonban Rosie Huntington-Whiteleyvel, modellel és színésznővel mosolyognak vissza ránk a címlapról.

Cosmopolitan – 2012. december

A Cosmopolitan ismét egy letisztult, tökéletesen összeszerkesztett képet helyezett a borítójára, ezúttal a One Direction tagjaival a főszerepben. A Cosmo lazább stílusú öltönybe bújtatta a srácokat, így varázsolva belőlük igazi férfit.

Billboard – 2013. november

Erről a borítórol a One Direction legújabb albuma, a Midnight Memories juthat eszünkbe. Ez viszont egyáltalán nem baj, hiszen épp ez volt a cél. A Billboard az album népszerűsítésének érdekében helyezte a fiúkat a középponba. De az biztos, ennél a srácok aligha nézhetnének ki jobban.

A legrosszabb címlapfotók:

Wonderland – 2012. november

Ezen elég nehéz a One Direction tagjait komolyan venni, hisz az egy dolog, hogy aranyos kölyök kutyákat tartanak a kezükben, de ezenfelül még a rémes színű, kötött pulcsijuk is pont olyan, mintha a nagymami kötötte volna őket. Egyszóval túl cukormázas lett.

GQ – 2013. szeptember

A GQ borítóképei a rajongók többségében elég nagy csalódást keltettek, ugyanis elég különösen néznek ki rajta a kedvenceik. Első ránézésre talán azért tűnhetnek furcsának, mert a hosszú nyakú kabátokban olyan, mintha egyszerűen csak lebegne a fejük.





Anan – 2013. február

A japán Anan magazin címlapfotóján sajnos Liamet nagyon elrontották, ugyanis teljesen felismerhetetlenül néz ki rajta. A többiekkel viszont nincs semmi gond, bár azért még kijavítva is sajnos elég gyengére sikerült fotó lett volna.

Rolling Stone – 2012. március

Az egyetlen kérdés ezzel a fotóval kapcsolatban, hogy vajon a fiúk milyen okból, milyen célból választották ezt a beállást. Persze lehet, hogy a fotós utasítására álltak be így, de talán ez mégsem volt a legjobb ötlet, hiszen alapos okot adtak a rossznyelveknek a piszkálódáshoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek