Starity

Jay-Z apa akar lenni

2010. április 15. 21:09   |   Szerző: Rihannna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Itt van egy példa miért rossz a nagy korkülönbség. Jay-Z ugyanis már 40 éves(idén lesz 41), és már arról álmodozik hogy apró kis szupersztárok rohangásznak körülötte, de Beyoncé még csak 28 éves(idén lesz 29) és neki még fontosak a vonalai és a fiatalsága.

hirdetés
Jay-Z apa akar lenni

Jay-Z mostanában meglehetősen odavan a gyerekekért. Erre példa hogy unokaöccsét elvitte a Grammy-díjátadóra és még a színpadra is vele ment fel. Ráadásul nemrégiben ezt nyilatkozta a gyermekvállalásról:

"Szeretnék egyszer apa lenni, szeretem a gyerekeket. Az embernek fiatalkorában vannak elvárásai és álmai, de nem mindig úgy történnek a dolgok, ahogyan azt te szeretnéd. Az élet olyan, amilyen. Most már az, hogy lesznek-e gyerekeim vagy sem, nem rajtam múlik..."

Hát ez eléggé úgy hangzott, mint aki eléggé sürgeti a dolgot, és nagy elvárást támaszt ifjú neje Beyoncé felé. De Beyoncét biztosan nem lehet azért annyira érzelmileg zsarolni, ugyanis ő ezt nyilatkozta baba ügyben:

"Mindenképpen akarok majd gyereket, de tudom, hogy az mennyi energiát igényel. Remélem ez a dolog majd csak úgy magától megoldódik, de egyelőre még pihenni sincs időm. Egyébként sem szeretném elveszteni az alakomat... Guggolásból és felülésből sosem lehet eleget csinálni. Szeretem, ha egy nő nőiesen néz ki."

De az, hogy vajon hogyan dönt majd a házaspár az egyelőre titok marad... Egy biztos. Mi szurkolunk nekik!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek