Starity

Klippremier: Little Mix - Little Me

2013. december 19. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2013. december 18-án debütált a lányok 6. kislemeze, a Little Me, ami arra sarkalja a nőket, hogy legyenek erősek és büszkék arra, akik.

hirdetés
Klippremier: Little Mix - Little Me

A Little Mixes lányok mindig is híres feministák voltak, illetve dalszövegeikkel is arra bátorítják a lányokat, hogy ne féljenek megmutatni, kik is ők valójában és soha ne változzanak meg egy férfi miatt, ne legyenek kiszolgáltatva nekik.

A lányok új videója, a Little Me is ezt sugározza a világ felé. Maga a dal is ebben a témában íródott, hogy bármik lehetünk, amik csak akarunk és maradjunk erősek, gyönyörűek, mint amilyen minden nő valójában.

A videó, ami 2013. december 18-án került bemutatásra a lányok hivatalos Vevo-csatornáján, végig a fekete-fehér sémára épült és egy elhagyatott, romos épületben játszódik, valamint London utcáin, ahol a nőket kérdezik arról, mire büszkék és mit tanácsolnak másoknak.

A klip kifejezetten érzelmes lett és pozitív visszhangot keltett az emberekben és a lányok is büszkén tweetelték a Mixereknek, hogy megjelent a videó, rajongóik pedig hatalmas örömmel fogadták.

„Már csak 7 nap karácsonyig és kaptam egy elő-ajándékot. Annyira gyönyörű! #LittleMe - tweetelte az egyik rajongó a lányoknak, akik azonnal retweetelték a kedves üzenetet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek