Starity

Lorde szeret meztelenkedni

2013. december 19. 17:05   |   Szerző: Sappho

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lorde szereti a különös ruhákat, és mint kiderült, a fehérneműket is, vagy éppen azt, ha semmi nincs rajta.

hirdetés
Lorde szeret meztelenkedni

Szinte biztos, hogy Lorde nem a szimpatikusságával fogja kivívni a sztárok barátságát. Kezdő énekesnőként többször került már címlapra, ám általában nem tehetségével, hanem beszólásaival, olyan előadóknak, mint például Selena Gomez vagy Taylor Swift.

Ezek után viszont érdekesnek mondható, hogy a nagy botrányt kavaró Miley Cyrus és Rihanna stílusa még tetszik is neki, egy interjú keretein belül pedig azt is megtudtuk róla: egyáltalán nincs ellenére a fenékrázás!

„Az emberek szeretnek bizonyos módokon beállítani, de óriási szex-pozitivista vagyok, és egyáltalán nem vagyok a meztelenkedés ellen. Egyáltalán nem érzem úgy, hogy a zenémet ki kellene egészíteni valamilyen módon is vagy segíteni a sztorit jobban elmesélni- kezdte az interjút a V magazinnak.

Persze azt is megkérdezték, ő is szeretne-e hasonló alakítást nyújtani éneklés közben, mint Miley, mire azt felelte: „Nem az, nincs bajom a fehérneműben való táncikálással. Sőt, szerintem óriási energiát lehet az egészbe belevinni. Én úgy érzem, ilyenekre nincs szükségem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek