Starity

Stephen King jövőre új könyvvel jelentkezik

2013. december 20. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mr. King új könyve a Mr. Mercedes címet kapta és ugyanúgy hozza a színvonalat, ahogyan eddigi művei tették.

hirdetés
Stephen King jövőre új könyvvel jelentkezik

Stephen King, a sokak által kedvelt író, aki nevéhez olyan könyvek fűződnek, mint a Carrie vagy a Rémautó, új könyvet dob piacra, amelynek megjelenése 2014. június 3-ára várható.

A történet a hajnal előtti órákban kezdődik, amikor egy lehangolt midwesterni kisvárosban munkanélküli emberek százai sorakoznak fel egy állásajánlatra. Minden figyelmeztetés nélkül egy magányos autós tör át a tömegen, elütve az ártatlan embereket. Nyolcan meghalnak, valamint tizenöten megsebesülnek. A gyilkos elszökik.

Brady Hartfield alkoholista anyjával él a családi házban. Szereti érezni a halál tapintását a Mercédesze kerekei alatt. Egyedül Bill Hodges tudná megfékezni őt, mielőtt újra lecsapna. Nincs vesztegetni való ideje, hiszen ha Brady következő akciója sikeres lesz, emberek ezrei fognak meghalni és megsérülni.

A Mr. Mercedes nevet viselő könyv egy háborúról szól a jó és rossz között, valamint betekintést nyújt egy elmebeteg gondolkodásmenetébe az olvasók számára.


A könyv borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek