Starity

Gúnyt űztek Demi Lovatóból az X Factor döntőjében

2013. december 21. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap este véget ért az amerikai X Factor, ami egyben Demi Lovato búcsúját is jelentette a műsortól. Mindenki azt várta, hogy ennek alkalmából egy kedves búcsúvideót kap, ez azonban nem így történt. Nem csak Lovato, de a nézők is döbbenten figyelték az érzéketlen videót.

hirdetés
Gúnyt űztek Demi Lovatóból az X Factor döntőjében

A műsor készítői egy furcsa összeállítást készítettek az énekesnőről, amiben egy digitálisan megszerkesztett, bizarr üdítőt iszik. Ez elég érdekes lépés tőlük, hisz köztudott, hogy Lovato évekig alkohol- és drogproblémával küzdött.

Az ital a „Bosszantó üdítő elnevezést kapta, aminek a feltételezett oka, hogy az énekesnő gyakran szerette bosszantani Simon Cowellt.

Lovato, aki arról is ismert, hogy bárhol és bármikor képes önmagán vicceledni, ezt most valahogy nem tartotta szórakozatónak. Az egész videó alatt dühösnek látszott, majd lelehetett olvasni a szájáról, amint Kelly Rowland felé fordulva azt mondja: „Ezt elb***ták.

Miután a videó véget ért, Mario Lopez megkérdezte tőle, mit szól a videóhoz, amire egy erőltetett mosoly kíséretében azt felelte „Szerintem egyértelmű mindenki számára, hogy többé nem iszom.

A nézők dühösek Simon Cowellre, akik szerint Lovato nem ilyen búcsút érdemelt volna, és nem ezt várták tőle, azok után, hogy előző este, egy tőle szokatlan, kedves üzenetet írt a Twitteren az énekesnőről.

„Neki és nekem megvoltak a magunk hullámvölgyei, de most már kijelenthetem, hogy igaz barátként számíthatok rá. Az ajtó mindig nyitva fog előtte állni. Köszönöm Demi!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek