Starity

Hayden Panettiere kínos helyzetbe került

2010. augusztus 25. 10:10   |   Szerző: Csaszi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal színésznőt nem engedték be egy szórakozóhelyre. Igaz, hogy nagyon szép, és fiatalabbnak tűnik koránál, de ki az, aki nem ismeri fel őt?!

hirdetés
Hayden Panettiere kínos helyzetbe került

Hayden Panettiere szórakozni indult, hiszen már törvényt sem sértene, ha alkoholt fogyasztana, ugyanis elmúlt 21 éves. A biztonsági őrök viszont mégsem engedték be, mert tinédzsernek nézték. Mivel a színésznőnél nem volt semmilyen irat, mellyel igazolhatta volna magát, így kiadták az útját. Amikor már nem bírta tovább, szóvá tette: „Mindig ide járok, ugye viccelnek? Miért pont most kötnek belém?”

Viszont itt felmerül néhány kérdés. Először is, ha még csak most töltötte be a 21. évét, akkor eddig vajon hogy juthatott be? Másodszor pedig,  ha tényleg sok időt töltött el azon a szórakozóhelyen,  akkor miért nem ismerték fel éppen most? Hogy mi lehet az igazság,  nem tudni, mindenesetre eléggé furcsa az eset!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek