Starity

Rebecca Black Lady Gagával dolgozna

2013. december 21. 15:03   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A minap Rebecca Black azt mondta egy interjúban, hogy szívesen dolgozna együtt Lady Gagával.

hirdetés
Rebecca Black Lady Gagával dolgozna

Rebecca Black még 2011-ben vallotta be, hogy szívesen duettezne Lady Gagával, és úgy látszik, a véleménye azóta sem változott. A napokban ugyanis egy interjú során a riporter megkérdezte tőle, hogy ki az a sztár, akivel szívesen énekelne, a YouTube-sztár pedig a következőt válaszolta: „Istenem.. Lady Gaga! Az érdekes lenne, egyszerűen imádom!”

Mikor egyébként megjelent Rebecca első kislemeze, a Friday, akkor sokan bírálták őt, ám a „szörnyanya” megvédte őt, sőt zseninek nevezte. Azt persze nem tudjuk, hogy a Born This Way című sláger énekesnője mit szól fiatalabb kolléganője nagy álmához, az mindenesetre biztos, hogy a dal nagy siker lenne, hiszen Rebecca jelenlegi dala, a Saturday egyre több embert meghódít.

A Saturday egyébként még a Fridayt is leelőzte a Billboardon, ugyanis míg az az 58. helyig tornázta fel magát, addig előbbi az 55. helyen nyitott, amellyel sikerült beelőznie a pénteki napról szóló felvételt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek