Starity

Rihanna lett a Balmain arca

2013. december 23. 12:12   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Azt már tudhatjuk Rihannáról, hogy előszeretettel öltözködik színesen és érdekli a divat is. Most pedig két hobbiját is összekapcsolhatta azzal, hogy ő lett a francia Balmain luxusmárka arca!

hirdetés
Rihanna lett a Balmain arca

A hír csupán pár napja látott napvilágot, amikor a Balmain luxusmárka a hivatalos Instagram-oldalára feltöltötte 2014-es tavaszi/nyári kampányképeit, melyeken Rihanna pózol. A márka kreatív igazgatója és tervezője, a 27 éves Olivier Rousteing már régóta magáénak tudhatja Rihanna barátságát, s állítása szerint már nagyon vágyott arra, hogy RiRi Balmain ruhákban pózoljon.

„Rihanna nem csak fantasztikus énekesnő, hanem remekül tud pózolni és játszadozni a mozdulataival. A táncos múltja letagadhatatlan! A fotózás közben éreztem, hogy ő az egyetlen lány, aki tökéletes a 2014-es tavaszi/nyári kollekció kampányarcának. Rihanna inspirál engem és ezért dolgozom. Amikor a nő, akinek ruhákat tervezel, a te kreációidban pózol, s az teljessé teszi az elképzeléseidet, mikor még csak a kollekciót rajzolod – fantasztikus érzés – mondta Olivier.

Rihannát már többször is láthattuk Balmain-ruhákban a vörös szőnyegen és a paparazzi fotókon egyaránt, tehát kijelenthetjük, hogy a Balmain márka nem csak egy új kampányarcot, hanem egy híres rajongót is a magáénak tudhat, ráadásul az énekesnőtől egyébként sem áll távol a ruhatervezés, hiszen több szezonon át a River Islandnek készített kollekciót.

Íme az énekesnő első Balmain-kampányképei

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek