Starity

Exkluzív interjú a Skins and Stones alapítójával

2013. december 23. 17:05   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Exkluzív interjút készítettünk a Skins and Stones ékszercsalád alapítójával, Shannon Shianggel.

hirdetés
Exkluzív interjú a Skins and Stones alapítójával

A Skins and Stones alapítójával, Shannon Shianggel beszélgettünk, akinek ékszere Adam Lambert tetoválását inspirálta, de emellett fontos üzenetet képvisel kiegészítőivel.


Hans Haveron (balra) és Adam Lambert (jobbra)

– Mesélj egy kicsit magadról! Hogyan alapítottad a Skins&Stonest?

– Mindig művészettel voltam körülvéve, voltam már műgyűjtő, szobrász és festő is, de sosem voltam igazán biztos abban, hogy milyen ékszerkészítő szeretnék lenni. Csak annyiban voltam biztos, hogy olyan ékszereket szeretnék alkotni, amik pozitív energiát adnak az embereknek. A Skins and Stones koncepciója akkor kezdődött, amikor néhány barátommal a Burning Man fesztiválra készültünk. Megtudtam, hogy Hans Haveron volt az, aki a tábor művészi jegyeit készítette. Nem ismertem őt olyan jól, de hatalmas rajongója voltam a munkáinak és megkérdeztem tőle, lenne-e kedve velem együttműködni, és ékszereket készíteni a műveiből. Itt kezdődött a kapcsolatunk és a barátságunk, amely a szkarabeusz nyaklánctól ered, ami már a közös munkánk eredménye. Elhatároztam, hogy sok művésszel szeretnék dolgozni, zenészekkel, grafikus tervezőkkel, hogy a bennük rejlő tehetséget visszaadjam az ékszereimben. Imádom a munkámat és hálásnak érzem magam a lehetőségért, hogy olyan emberekkel dolgozhatok, akiket mélyen tisztelek és elismerek.

– Ismersz olyan hírességeket, akik viselik az ékszereidet?

– Nagyon jó érzés, hogy sok művész, gondolkodó és zenész támogat és hordja az ékszereimet. Mostanában szerepeltem néhány mozifilmben, TV műsorban és magazinokban, és hihetetlenül hálás vagyok azért a sok támogatásért és nagylelkűségért, amit az évek során kaptam. És ott a sok rajongó, akik megbíztak azzal, hogy egy különleges születésnapi ajándékot készítsek Adam Lambertnek, és Dee, aki arra kért, hogy készítsem el a Stag Beetle gyűrűt Adamnek. Mindig is élveztem, hogy ékszert készíthetek másoknak, azoknak, akikkel együtt dolgozom, de Adam ajándékán nagyszerű volt dolgozni. Rengeteg levelet kaptam, ezáltal még jobban megismertem a rajongóit. Néhányan még a saját kis gyémántjaikat és zafírjaikat is elküldték nekem, hogy használjam fel őket az ékszerhez. Ez egy olyan dolog volt a karrierem során, amire mindig boldogan emlékszem vissza.


Adam a Skins and Stones-nyaklánccal nyitotta meg a We Are Glamily turnét, 2013 februárjában.

– Találkoztál Adam Lamberttel is, milyen volt? Van néhány ékszere tőled, és ott a tetoválása is, mesélt valamit ezekről?

– Háromszor találkoztam Adammel, minden alkalommal nagyon közvetlen és kedves volt hozzám. Imádom a modorát és az élethez való hozzáállását. Akárhányszor megajándékoztam őt, mindig Hans Haveronnal együtt tettem. Ő a közös barátunk, akire nemcsak barátként, üzlettársként, hanem testvérként is tekintek. A kulcs Hans egyik festményén, a Sepia Titkán látható, a bennünk rejlő gyermeket szimbolizálja, amely az univerzum bölcsességének a kulcsa is egyben. Ez a szimbolika olyannyira megragadta Adamet és engem is, hogy Hans üzenetét meg akartuk osztani az egész világgal. Adamet igazán meghatotta, milyen nagylelkű rajongói vannak, személyesen el is mondta Hansnak, hogy ez az ajándék közel áll a szívéhez.

– Honnan merítesz inspirációt?

– Minden inspirál. Az élet, a természet és hogy jobb életet teremtsek nem csak magamnak, de másoknak is. Ahogy Hellen Keller mondta: „Egyedül keveset tehetünk, együtt sokra vagyunk képesek.”

Shannon ékszereit meg tudod nézni a Facebook-oldalán vagy a hivatalos honlapján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek