Starity

Beyoncé félt kiadni legújabb albumát

2013. december 23. 17:05   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A díva nem kis meglepetést okozott azzal, hogy 2013 utolsó pillanataiban adta ki legújabb albumát, amelyen teljesen titokban dolgozott.

hirdetés
Beyoncé félt kiadni legújabb albumát

A 32 éves Beyoncé bevallotta hivatalos Instagram-profilján keresztül a rajongóinak, hogy őrülten félt kiadni a „meglepetésalbumát”, hiszen a legnagyobb sztárok között emlegetik őt, s nagyon félt az album bukásától.

„Nagyon ideges voltam, és nagyon féltem. Igazából minden rossz dolgot elképzeltem, ami az album megjelenésével járhat – még azt is, hogy hatalmas bukás lesz. Nagy rizikót jelentett, hiszen a kiadómon és a menedzsmentemen kívül senki sem tudott a dologról – még a szüleim is meglepődtek!” – vallotta be Beyoncé.

De mint utóbb kiderült, nincs oka a félelemre: az alig egy hete publikált albumot máris egymillióan töltötték le az iTuneson!

Az énekesnő tehát rendkívül büszke magára, pláne azért, mert sok énekesnő-kollegájával ellentétben nem harangozta be az albumot már hónapokkal a megjelenés előtt, hogy promótálja legújabb dalait, mégis listákat döntöket az eladásokkal.

„Azt akartam, hogy az emberek igazán meg legyenek lepődve, s végre ne a reklámot és a promóciókat lássák a zenében. Az albumom mentes mindenféle népszerűsítéstől, épp ezért a CD-borítót sem vertük nagydobra” – fűzte hozzá Queen B.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek