Starity

Ariana Grande ismét címlapon

2013. december 24. 15:03   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ariana Grande egy csapásra igazi felnőtt, sikeres hölgy lett. Ezúttal a Teen Vogue címlaplányaként mutatja be, mennyire érett gondolkodású.

hirdetés
Ariana Grande ismét címlapon

Ariana Grande karrierje lassan, de biztosan a csúcs felé ível. Rajongók milliói rohamozzák meg nap mint nap, felkérések ezrei érkeznek hozzá. Talán ennek köszönhette azt is is, hogy a Teen Vogue felkérte: legyen a 2014-es februári számuk címlaplánya, ő pedig örömmel igent mondott a felkérésre.

A fotózás során egy interjú is készült, melyben magánéletéről, munkájáról és a médiáról kérdezték. Az is kiderült, hogy Nathan Sykesszal még mindig együtt vannak, hiszen a The Wanted énekese a fotózáson is ott volt vele.

„Nem olyan nehéz [a távkapcsolat], mint ahogy gondolják. Ugyanaz a zenei menedzserünk, így próbáljuk összeegyeztetni a dolgokat, hogy találkozhassunk, ismerjük a másik beosztását. És ezt meg is tesszük, amilyen gyakran csak lehet” – mesélte kapcsolatáról az énekesnő.

„Egyáltalán nem vagyok egy kis robot. Valós személy vagyok. Nem próbálok meg dolgokat csak azért, mert mások csak egyetlen bizonyos utat látnak. Próbálom önmagamat adni, és valós lenni a rajongóim felé is.”

Természetesen arról is kérdezték, mit gondol a médiáról és a nyilvános szereplésekről: „Sokkal félénkebb vagyok, mint ahogy az emberek azt gondolnák. És nem megyek fel a netre, hogy mindenféle sz*rról posztoljak, teljesen felesleges dolgokról. Ez egy nagyon csodálatos szakasza az életemnek, és talán a legstresszesebb is. Én csak igyekszem hozzászokni és tanulni.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek