Starity

Ez történt idén a Twitteren

2013. december 25. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lássuk az idei celeb-statisztikákat az egyik legnépszerűbb közösségi oldaltól.

hirdetés
Ez történt idén a Twitteren

Katy Perry lett 2013 Twitter-királynője: idén 15 millió követővel lett gazdagabb, így már több mint 48,5 millió szorgos twitteres rajongóval rendelkezik.

Őt követi a listán Justin Bieber, aki 13,8 millió követőt szerzett – még úgy is, hogy rajongók ezreit, tízezreit idegenítette el, miután mások italába, pólójára köpködött, és prostikat vitt ágyba. Jelenleg valamivel több mint 47,8 millió követője van.

A másik említésre érdemes statisztika Kanye Westé: a Yeezus című albumról tweeteltek a legtöbben, több mint 4,4 millió bejegyzésben beszéltek erről – Miley Cyrus Bangerz című albuma „csak” 1.590.351 tweetet inspirált.

A One Direction bejegyzéseit retweetelték a legtöbben, míg Kim Kardashian lánya, North lett az egyik legvitatottabb beszédtéma.

A Miley Cyrus Wrecking Ball című dalához készült videoklipről beszéltek a legtöbben, több mint 8,1 millióan említették meg bejegyzéseikben, míg előadása a 2013-as MTV Video Music Awardson (ahol latexbikiniben rázta magát) 18,5 millió tweetet eredményezett – nem is rossz!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek