Starity

Jennifer Lawrence majdnem meghalt

2013. december 26. 12:12   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Lawrence az Éhezők viadala forgatásán majdnem életét vesztette, egy füstgép miatt.

hirdetés
Jennifer Lawrence majdnem meghalt

Az Éhezők viadala: A kiválasztott című filmnek a forgatásán Jennifer Lawrence majdnem az életet vesztette, amikor Atlantában forgattak.

Szörnyű volt!– árulta el egy forrás a Showbiz Spynak, majd elmondta, hogy pontosan mi is történt. A forgatás hirtelen megállt, amikor a ködgép tönkrement és elkezdte okádni a sűrű füstöt, és csak arra eszméltünk föl, hogy Jennifer eltűnt és mindenki pánikba esett.

A forgatás egy hosszú alagútban volt, ez még nehezebbé tette. A színésznő és kollégái, akik az alagútban tartózkodtak szó szerint elkezdtek fuldokolni, és nem tudtak még menekülni se. A rendezők csak annyit hallottak, hogy a bent lévők köhögnek és fulladoznak.

Egy rendezőasszisztens sikoltott, és mondta, hogy kapcsolják ki a füstgépet és a bent lévők fussanak a szellőző rendszerhez. Az ijesztő percek után a mentőcsapatok megtalálták a csillagot és kollégáit és kihozták őket. Jennifer egy erős lány, de tisztán látszott rajta, hogy a történtek megviselték, ugyanis remegett a félelemtől és erőteljesen szédült– tette hozzá a forrás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek