Starity

Katy Perry beesett egy gimis bálra

2010. augusztus 25. 13:01   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy Perry péntek este, a melbourne-i Grand Hyatt hotelben szállt meg, mikor meghallotta California Gurlz című számát, mely a szemben lévő fiúiskolából szólt. Úgy döntött, meglepi a srácokat egy rögtönzött koncerttel.

hirdetés
Katy Perry beesett egy gimis bálra

Az éjszaka közepén történt, már mindenki jól érezte magát. Aztán Katy Perry fogta magát, és besétált a báunkra.” – nyilatkozta Stefan Uzelac, az egyik diák.

Állítólag Katy egy hátsó ajtón ment be, és megragatda a mikrofont. Elkezdte énekelni Beyoncé híres dalát, a Single Ladiest.

„Kicsit spiccesen érkezett, és botladozott. Amint megragadta a mikrofont, a fiúk körbeállták, ő meg csak énekelt. Együtt táncolt és nevetett velünk, amíg véget nem ért a szám, aztán az egyik testőre megveregette a vállát, és jelezte neki, hogy menniük kéne. Mindenki totál bezsongott tőle, tökéletes befejezése volt az estének.” – mondta egy másik diák, Adi Kedar.

Bár Katy csak tíz percet töltött a bálban, nagyon meg volt elégedve a teljesítményével.
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek