Starity

Így ünnepelték a sztárok a karácsonyt

2013. december 26. 19:07   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szeretet ünnepén a sztárok is kiengedik a fáradt gőzt és lazulnak kicsit. Most megmutatjuk, hogyan teltek az ünnepek a sztároknál.

hirdetés
Így ünnepelték a sztárok a karácsonyt

Selena Gomez

A Come & Get It énekesnőjére ráfér a pihenés, és most amúgy is van ideje, hiszen lemondta ausztráliai turnéját. Nem meglepő módon családjával ünnepelt, és egy tündéri fotót posztolt, ahol épp kishúgával készítették a karácsonyi vacsorát.

„Gracie segít nekem elkészíteni a karácsonyi vacsorát” – fűzte a kép mellé Gomez.

Ariana Grande

Ariana nyugodt szívvel fejezheti be ezt az évet, és pihenhet, mivel 2013-ban keményen dolgozott. A szeretet ünnepén ő is a családjával maradt, és szeretett nagyszüleivel.

Természetesen több képet is megosztott, amelyek nagyon tündérire sikerültek és még karácsonyfáját is megmutatta a nagyvilágnak.

Carlos Pena és Alexa Vega

Az újdonsült jegyespár együtt töltötte a szeretet ünnepét. Ám ők nem forró csokit ittak és szerelmes dalokat halgattak, hanem egy Lakers-meccsre látogattak el.

„Mindenkinek boldog karácsonyt! Lakers vs Heat! Tökéletes módja, hogy eltöltsd a napod! Isten áldjon!” – írta a fotó mellé a BTR tagja.

Taylor Swift

A szőke ciklon is visszavonult, és meghitt körülmények között ünnepelt. Erről több képet osztott meg, egyiken testvérével látható. Egyébként Taylor egész nap régi karácsonyi videókat posztolt rajongóinak.

Kevin és Daniella Jonas

A fiatal pár épp első gyermeküket várja, így természetes, hogy a karácsonyt is együtt töltötték. Ők is megosztották a világgal, hogy hogyan ünnepeltek.

Demi Lovato

Mindenki kedvenc Demije családjával ünnepelte a karácsonyt, de mindezt nem szűk körben tette, hiszen minden rokon hivatalos volt a karácsonyi ünnepekre, fotók pedig akadnak bőven!

Miley Cyrus

Miley Cyrus most is hozta a formáját, és újabb, ezúttal karácsonyi változatú nyelv-nyújtogatós képet osztott meg a nagyvilággal. Szerencsére olyan fotók is előkerültek, amelyekről a családi szeretet köszön vissza ránk – viszont nem merünk belegondolni, hogy milyen ajándékokat kapott.

Victoria Justice

Victoria bizonyára új barátjával, Pierson Fode-dal ünnepelt, és kutyájával, bár erre nem adott egyértelmű választ, ugyanis mindössze egy képet osztott meg, és azzal kívánt boldog karácsonyt mindekinek.

Avan Jogia

Avan testvérével, Ketannal töltötte az ünnepeket, és meghitt lelkizés helyett inkább karácsonyi pókerpartit tartottak, és söröztek. Igazi pasis program.

Elizabeth Gillies

Liz sem csinált semmi polgárpukkasztót karácsonykor: a családjával ünnepelt, hiszen egész évben csak ritkán látja őket.

Rihanna

Rihanna Barbadoson ünnepelt családjával, ám a megosztott képek alapján még az ünnepek alkalmával sem nyugogott le.

Lily Collins

A fiatal színésznő szintén családjával ünnepelt és aranyos képeket osztott meg a nagyvilággal.

Nina Dobrev

A fiatal vámpír egy ünnepi tánccal köszöntötte rajongóit, melyet családjával együtt adott elő.

Justin Bieber

Justin családjával töltötte a karácsonyt, és meglepő módon nem csapott semmilyen botrányt – legalábbis eddig még nem érte el a média fülét!

One Direction

Liam családjával vacsorázott egy étteremben, Zayn és Perrie szintén a családjaikkal ünnepeltek.

Kendall és Kylie Jenner

A két valóságshow-sztár együtt ünnepelte a karácsonyt, melyhez aranyos, piros kezeslábasokat választottak.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek