Starity

Csacska Angyal: hol tartanak most a szereplők?

2014. január 30. 15:03   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2004-ben debütált sorozat még a mai napig is az egyik leghíresebb és legkeresettebb spanyol telenovella. Lássuk most, lassan 10 év után hol is tartanak a sorozat nagy kedvencei!

hirdetés
Csacska Angyal: hol tartanak most a szereplők?

A Hamupipőke-történetet feldolgozó sorozat idén márciusban ünnepli a 10. születésnapját, de sikere még ma is töretlen. Kitalálója, Cris Morena a kezdetekben még legmerészebb álmában se gondolta volna, hogy az általa készített Floricienta című telenovella ma már több, mint 70 országba jutott el. Most megtudhatjátok, hogy a hazánkban is nagy sikereket elért sorozat szereplői hol tartanak ma.

Florencia Bertotti

A szeleburdi Floricienta megelevenítője, Florencia nagy hírnévre tett szert a sorozatnak köszönhetően. Miután 2005-ben leforgatták a széria második évadát, Flor számára még nem érkezett el a pihenés, ugyanis 2006-ban és 2007-ben színházi turnéra indult a stábtagokkal, majd a következő évben visszavonult a rivaldafényből és megszületett első gyermeke, Romeo Kaczka Bertotti.

Egy év pihenő után elvállalta a szintén Cris Morena rendezésével készült sorozatot a Ninít, ahol ismét dalra fakadt, majd 2010-ben újra visszatért a színpadra, mint Niní. Még ez évben leforgatta az Igualita a mi nevezetű mozifilmjét. És 2012-ben szerepet kapott a La Dueña nevet viselő sorozatban.

Juan Manuel Gil Navarro

A sorozat első évadában alakította a jégcsapot, azaz Federicót. Juan a sorozat után, 2004-ben úgyszintén járta a világot a színházi előadások keretében.

A fiatal színész a sorozat után számos más sorozatban szerepelt, mint például a Hombres de honor című telenovellában 2005-ben. Ezután jött egy kis kihagyás, majd 2007-ben újra visszatért a Lalola nevezetű sorozatban, 2008-ban a Vidas robadasban, 2010-ben a Secretos de amorban, szintén ez évben a Caín y Abelben, 2011-ben pedig a Dance és ismét ez évben a Maltratadas és a Decisiones de vida sorozatokban élvezhetek színjátékát a nézők, de a listából nem maradhatnak ki a Perfidia, Graduados, La dueña és a Vecinos en guerra című telenovellák sem. 2012-ben a mozivásznon is visszaköszönt a nézőkre a Día de los muertos keretén belül.

Fabio di Tomaso

Bizonyára a világ egy része csak úgy ismeri, mint Maximum Augusto, a gazdag gróf, aki a második szériában tűnt fel.

A sorozat befejezte után 2006-ban és 2007-ben ő is színházi turnéra indult, majd főszerepet kapott a Szerelmi örökség című filmben, melynek egyes részeit Izraelben forgatták és szerepelt az Aniquilados színpadi produkciójában is.

2008-ban a Vidas robadas című sorozatban lehetett látni, amiben Octavio Amayát alakította. 2010-ben a Plumíferos – Aventuras voladoras című mesefilmben egy szereplőnek kölcsönözte a hangját, a Consentidos című sorozatban pedig Felipe de la Fuente karakterét formálta meg egy epizód erejéig, s a színpadon is láthattuk a Demasiado cool para morir című darabban, amelyet ő írt.

Isabel Macedo

Isabel Macedo, akit az emberek úgy ismernek, mint Delfina, önmagát nem meghazudtolva a sorozat után nem ment el pihenőre, és ahogy azt ideje engedte, próbált egyre több szerepet elvállalni. 2006-ban elvállalta Clara Troglio szerepét az Alma piratában, majd 2007-ben a mozivásznon is feltűnt a Gigantes de valdes nevezetű filmben és szintén ez évben elvállalt egy szerepet a Son de Fierro nevet viselő telenovellában is.

2008 és 2009 között se vonult vissza a rivaldafényből, ugyanis a Don juan y su bella dama és a Botineras című sorozatban is elvállalt egy szerepet.

Benjamín Rojas

A sorozat első évadában feltűnt kékszemű kis jégcsap a sorozatnak köszönhetően már nem csak elismert énekes, hanem színész is. Benjamín nagyon jó kapcsolatot ápol a Floricienta megálmodójával, Cris Morenával, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, minthogy 2007-ben leszerződtette a Casi Ángeles című sorozatban egészen 2009-ig.

2006-ban ismét egy Morena-sorozatban, az Alma Pirata nevezetű romantikus szériában volt látható, 60 rész erejéig. 2009-ben a Disney Jake és Blake sorozatában kapta meg a főszerepet, ahol egyszerre két karaktert kellett megelevenítenie, ezután színházi turnéra indult, majd szintén ez évben a Horizontal és Vertical névre hallgató filmben is megcsodálhatták rajongói.

2010-ben szerepet kapott a Kluge című filmben, 2011-ben feltűnt a Cuando me sonries nevezetű telenovellában, majd 2012-ben a La Noche del Chihuahua filmben is szerepelt, és végezetül 2013-ban kapott felkérést a Mis amigos de siempre nevet viselő sorozatban, hogy megelevenítse Maxit.

Mariana Esposito

A Csacska Angyalba megismert bájos kislány, Roberta, azaz Mariana Esposito a sorozat véget érte után nem tűnt el a képernyőről. 2006-ban elvállalta Agustina Ros szerepét, a Chiquititas sin fin sorozatban, majd 2007-ben Chris újabb sorozatában kapott főszerepet, ahol meg tudta mutatni, hogy az aranyos kislányból igazi dögös tinédzser lett.

2011-ben a nézők ismét Benjamín mellett csodálhatták a Cuando me sonreís sorozat keretein belül, és szintén ez évben saját sorozatot kapott, Teen Angels néven. 2012-ben a La pelea de mi vida című mozifilmben tűnt fel, ahol Belén karakterét elevenítette meg és 2013-tól a mai napig a Solamente vos című sorozat szereplője.

Stefano De Gregorio

Thomas, aki mindig rosszban sántikált, azaz Stefano De Gregorio sem hagyta abba karrierjét, és rögtön a sorozat után ő is feltűnt a Chiquititas sin fin című szériában, aztán 2007-ben a Casi ángelesben megkapta León Benítez szerepét, akit egészen pontosan három évig alakított.

2011-ben a Decisiones de vida című minisorozatban is szerepet kapott, ahol Por Micaela karakterét eleveníthette meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek