Starity

Lorde rútnak vallja magát

2013. december 27. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő a hetekben sokaknál kiverte a biztosítékot, mikor tucatnyi sztárnak kiadta az útját. Úgy döntött, most kivételesen magát oltogatja.

hirdetés
Lorde rútnak vallja magát

Lorde pár hete lett 17 éves, de máris sokan a pop hercegnőjeként emlegetik őt. Az énekesnő nemrég beszámolt arról, hogy bár még szokatlan körülötte a luxus, ő élvezi, különösen a limuzinokat, a finomabbnál finomabb ételeket és a hírnevet, melyet pár hónapja szerzett magának slágerével, a Royalsszal.

Ám a magát feministának valló lány nemcsak zenei téren hallat magáról, hanem szókimondó nyilatkozataival is felhívja figyelmünket létezésére. Az elmúlt hetekben minősítette többek között Selena Gomezt, Cher Lloydot, Lana Del Reyt, Hayley Williamst és David Guettát is, így jó sok utálkozót szerzett magának egyelőre kis rajongótábora mellé. A történet nem állt meg itt, ugyanis a One Direction-rajongók is célkeresztbe vették őt és a nála több mint hét évvel idősebb barátját, a 24 éves James Lowe-t.

„Mi a f*sz, Lorde és struccképű kínai pasija” – ehhez hasonló és ennél durvább üzenetekkel bombázták az Új-Zélandról származó lányt, miután az állítólag csúfnak és túlértékeltnek nevezte a brit fiúbanda tagjait.

Lorde nemcsak másokkal szemben kritikus, szerény személyét is keményen kiosztja. Pár napja rusnyának vallotta és a Gyűrűk ura-filmek hobbitjához, Gollumhoz hasonlította magát.

„Mikor a színpadon vagyok, nem érdekel, hogyan festek, mert a koncentráció jobban leköt. Azzal tökéletesen tisztában vagyok, hogy előadás közben úgy nézek ki, mint Gollum, szóval király” – nyilatkozta, majd a válaszra reagálva az unatkozók összevágtak két mozgóképet, hogy szemléltessék a hasonlóságot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek