Starity

Michael Schumacher kómába esett!

2013. december 29. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Síbalesetet szenvedett a korábbi Forma–1-es világbajnok. Állapota válságos.

hirdetés
Michael Schumacher kómába esett!
Fotó: Rex Features

A hétszeres Forma–1-es pilóta délelőtt szenvedett síbalesetet Méribelben, állapota azonban a délután folyamán súlyosra fordult, menedzsmentje elárulta, hogy a 44 esztendős férfi az életéért küzd.

Schumachert nem sokkal délelőtt 11 óra előtt érte a baleset, amikor 14 éves fia és barátai társaságában síelt, azonban a volt versenyző elesett, és bár sisakot viselt, súlyosan beverte a fejét, amikor egy sziklának ütközött. Mire a segítség a helyszínre ért, már eszméletlenül, sokkos állapotban találták meg a legendát.

Mentőhelikopterrel való kórházba szállítása után kómába esett, és azonnal idegsebészeti beavatkozást kellett rajta végezni a Grenoblei Egyetemi Kórházban. A hatóságok mindeközben elkészítették az első jelentéseiket, miszerint Schumacher senkivel nem ütközött a pályán. A tragédia híre az egész világon elterjedt, rajongók és versenyzők millióit rázta meg, sokan közülök kitartást és erőt kívántak a családnak valamint Schuminak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek