Starity

Öt sztori, amiről lemaradhattál

2013. december 30. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zac Efron fél éve tiszta, Justin Bieber új kiskutyát vásárolt magának, Cara Delevingne pedig új tetkót varratott! Lássuk, mi történt a sztárvilágban!

hirdetés
Öt sztori, amiről lemaradhattál

Emma Watson az egyetemre fókuszál

A 23 éves színésznő jelenleg a Brown Egyetemen tanul Providence-ben, Rhode Islanden, és jelenleg két tűz közé került filmes projektjei és tanulmányai révén.

Ha 2014-re bármit megfogad, közeli források szerint az a tanulás lesz: „Bízik abban, hogy az egyetem helyes döntés volt, és hiába kérlelik a rendezők, egyszerűen túl elfoglalt a suli miatt, és nem marad ideje mindenre.”

*

Zac Efron fél éve tiszta?

Efron, aki áprilisban rehabra került kokain- és alkoholproblémák miatt, egy kék Alcoholics Anonymous (AA) tisztasági chipet viselt az LA Lakers Los Angeles-i meccsén néhány nappal ezelőtt.

*

Carly Rae Jepsen Broadway-debütálásra készül

Az énekesnő a Rodgers & Hammerstein-féle Hamupipőke-feldolgozásban lesz látható, értesült róla a New York Times.

A 28 éves Carly a gimi befejezése után egy színművészeti suliba került, ahol éneklést, táncot és színészetet tanult, így a február negyedikén kezdődő, 12 héten át tartó előadás piskóta lesz számára. A Tony-jelölt Laura Osnest váltja.

*

Justin Bieber új kiskutyát szerzett

Egy apró bulldoggal gazdagodott a tinisztár, aki a Karma nevet kapta, miután Jeremy Bieber megkérte a rajongókat, találjanak ki egy ötletes nevet.

Az énekes a héthetes kiskutyust a Ruffin Állatközpontban vásárolta, míg karácsonykor Stratfordban, Ontarióban járt a szüleinél.

*

Cara Delevigne új tetkót villantott

A 21 éves modell, aki jelenleg Barbadoson nyaral, egy kétrészes fürdőruciban megmutatta a fotósoknak legújabb szerzeményét: a tetoválás az 1988-as Bobby McFerrin-slágert idézi: „Don't Worry, Be Happy”.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek