Starity

Heidi a Twitteren üzent Lauren Conradnak

2010. augusztus 25. 17:05   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Heidi Montag vissza akarja kapni régi barátnőjét: múlt szerdán a Twitteren értesítette erről kolleganőit, Audrina Patridge-et és Lauren Conradot.

hirdetés
Heidi a Twitteren üzent Lauren Conradnak

Heidi 3 órával a vallomása előtt a következőt postolta: „Watching old Hills [episodes]” = „Régi Hills epizódokat nézek.”Majd kis idővel később: „I miss you @AudrinaPatridge and most of all @laurenconrad.” = „Hiányzol, @AudrinaPatridge, de főképp te, @LaurenConrad.”

A két másik érintett egy héttel az eset után sem reagált Heidi üzenetére.

Heidi és Lauren egyébként még 3 évvel ezelőtt vesztek össze; azóta nem is nagyon beszéltek egymással. Több forrás szerint a veszekedés fő oka nem Spencer Pratt (Heidi férje) volt, hanem Heidi féltékenykedése Lauren divattervezői és írónői sikerei miatt.

Amikor a nagy balhét a The Hillsben közvetítette a tévé, Lauren elküldte Heidit, de előtte az arcába vágta: „Nem akarok többé megbocsátani, el akarlak felejteni!” – s így lett vége a két lány barátásának. Lauren, valamint az egész Hills-klán aztán megjelent 2009 áprilisában Heidi és Spencer Santa Monica-i esküvőjén, ám a lány távozott, mielőtt a pár kimondta volna a boldogító igent – állítása szerint nem akarta látni, amint Spencer végérvényesen az ujjai közé csavarja Heidi fejét.

Talán ez is újabb szánalmas próbálkozás Heiditől Lauren felé, vagy már őszintén bánja, amit tett? Egyáltalán bánnia kellene? Őszintén szereti Spencert, vagy sem? Az egész házasságuk csupán médiafogás lett volna? Mindenesetre, sok mindent hallani az őket körülvevő botrányoktól: Heidi kóros megfelelési kényszeréről Spencer irányába,  illetve súlyos mértéket öltő plasztikázási szokásaitól kezdve egészen a válásukig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek