Starity

Selena Gomez kiállt rajongója mellett

2013. december 30. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő kiállt egy rajongója mellett azzal, hogy beszólt egy másiknak.

hirdetés
Selena Gomez kiállt rajongója mellett
Fotó: Splash News

Selena Gomez krizitálni kezdte egy rajongóját, aki undok üzenetet hagyott egy másiknak az Instagramon, aki teljesen maga alatt volt, és önmaga halálát kívánta. Miután feltöltött egy képet, melyen egy heg látható a karján, egy másik, selinagomesfan névű leányzó a „Vágd, vágd, vágd!” üzenetet hagyta a fotó alatt.

Gomez persze rövid idő alatt felvette a kapcsolatot a rajongókkal, majd az alábbi üzenetet írta „selinagomesfan”-nak: „Ez nevetséges. Az én rajongóim nem tesznek ilyet másokkal, nem pártolom ezt a viselkedést, szóval az irántam való rajongásod is elfelejtheted. Csak a szeretetet, magabiztosságot, kedvességet támogatom.”

Az önértékelési zavarokkal és depresszióval küzdő lánynak pedig az alábbi, szívszorító üzenetet hagyta: „Drágám, fantasztikus vagy – úgy, ahogy vagy. Meg ne próbáld ezt még egyszer, oké? Túlságosan is szeretlek ahhoz, hogy ilyet csinálj. Ui.: a rajongóimnak üzenem: nehogy azt higgyétek, hogy ez egy vicces módja a figyelemfelkeltésnek. Nem az. Szeretlek titeket, úgy, ahogy vagytok.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek