Starity

Dér Henit eljegyezték

2013. december 30. 21:09   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dér Heninek mostanság kijár a jóból. Karrierje és magánélete is jó úton halad, már csak egy kisbaba hiányzik a teljes örömből. Ugyan nem érkezik a családba a gólya, az eljegyzés megtörtént.

hirdetés
Dér Henit eljegyezték
Fotó: TV2

Heni nem igazán szereti a médiában visszaolvasni magánügyeit, ami teljesen értető is. Ezt az örömhírt azonban nem tudta magában tartani, és személyes Facebook-profiljára is kiírta, hogy elújságolja ismerőseinek.

Igen, Gábor valóban eljegyzett, ez nem titok. De hogy mikor történt az eljegyzés és hogyan, arról nem akarok beszélni, hadd legyen ez a mi személyes történetünk – írta, és kiposztolt egy képet is, melyen párja kislányával pózol, és tökéletesen látni a gyűrűt.

Nem kellenek díszek, ajándékok, hisz szerencsések vagyunk, ha olyan emberek vesznek minket körül, akik teljes szívükből szeretnek minket – fejezte be az örömhírt eláruló posztot.

A Megasztár énekesnőjének vőlegénye pedig nem más, mint Vincze Gábor válogatott labdarúgó, aki nemrég vonult vissza, és manapság már fociedzőként tevékenykedik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek