Starity

Kristen Stewart féltékeny

2010. április 16. 09:09   |   Szerző: Rihannna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rob Magyarországra jött forgatni a Bell Ami című új filmjének néhány jelenetét. Kristen Stewartnak most volt a 20. születésnapja, de úgy tűnik nem csak ünnepelni érkezett.

hirdetés
Kristen Stewart féltékeny

Bár a rajongók szerencsésebb része alig egy pillantásra láthatta Robert Pattinsont. Kristen mégis úgy vélte, jobb, ha kicsit felügyelet alatt tartja szerelmét. A hírek szerint Kristen nem csak születésnapja miatt repült a jóképű alkonyatsztár után, hanem azért is, hogy pórázon tarthassa, nehogy mással flörtölgessen, míg ő odahaza ünnepel.

De ez persze nem is olyan nagy furcsaság hisz Robért tényleg rengeteg lányrajongó odavan, ráadásul mindig azt emlegetik az emberek, hogy: "A magyar nők a legszebbek!". Így Kristen féltékenysége talán valamennyire érthető, de biztos, hogy ennyire pórázon kéne tartani Robertet? Bár azt mondják Rob már megkérte Kristen kezét, de azért... ő tudja!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek