Starity

A JLS tagjai szerelmi ügyeikről meséltek

2014. január 02. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Marvin szerint a házasság csodálatos, ám a nemrég feloszlott együttes többi tagja másként vélekedik.

hirdetés
A JLS tagjai szerelmi ügyeikről meséltek

Marvin és Rochelle már tervezik az újabb babát, és az énekes szeretné, ha a kicsi 2015-ben érkezne meg. Úgy gondolom, két éven belül Rochelle és én újabb gyereket vállalunk. Nagy családot szeretnék, négy gyerekkel – nyilatkozta az énekes, majd hozzátette: A házasság csodálatos! Ezért nem is problémázok miatta, hiszen nem leszünk már fiatalabbak!

Oritsé, aki A.J. Azarival randizgat egy ideje, azt nyilatkozta, hogy nem igazán házasságpárti. Jonnathannak már öt éve van párja, ám ő úgy döntött, hogy bár gyerekeket szeretne, előbb szépen rendbe hozza a nemrég vásárolt farmját, utána jöhetnek az utódok.

Az együttes legfiatalabb tagja, Aston Merrygold, aki Sarah Richardsszal él boldog párkapcsolatban, a következőket mondta: „Egyáltalán nem akarok megházasodni! Tökéletesen elégedett vagyok az életemmel, ami szép. Nem jött még el az ideje, hogy ezen gondolkozzak!

Az együttes egyébként nemrég fejezte be búcsúturnéját, ami sokakat megríkatott, hiszen ez volt az utolsó alkalom, hogy együtt állt színpadra a négy fiú.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek