Starity

Brian Mayt rákos daganat gyanújával kezelik

2014. január 02. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legendás gitárost rákos daganat gyanújával kezelik: Brian May jelenleg tesztek alatt áll.

hirdetés
Brian Mayt rákos daganat gyanújával kezelik

A Billboard.com sokkoló hírt közölt a legendás Queen gitárosáról, Brian Mayről, aki újabban Adam Lamberttel turnézik, sőt, 2014-ben újabb dátumokkal bővítenék a listájukat. Brian May elismerte, hogy beteg, miután súlyos hátfájás kínozta hónapok óta.

A Queen gitárosa tesztek alá vetette magát, hogy kiderítsék, állhat-e a háttérben rákos elváltozás: „Láttam sok barátomat, amint ezzel a kórral küzdöttek... Az apám 66 évesen vesztette el a csatát, és most én is pontosan ennyi idős vagyok. Szóval az elmúlt pár napban kicsit nyugtalan voltam.”

Később May hozzátette, hogy a csontjai abnormális rendellenességet mutatnak, azonban tényleges daganatot még nem találtak a szervezetében. Brian rajongóinak is megköszönte blogjában a támogatást: „A szakértő engedélyt adott arra, hogy optimistán álljunk a dolgokhoz” – írta. Továbbá orvosai úgy gondolják, ha rákot találnak, akkor még kezelhető fázisban csípték el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek