Starity

Új képregényt dob piacra Gerard Way

2014. január 03. 13:01   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2014 nem is kezdődhetne jobban! A híres egykori rockbanda, a My Chemical Romance egy válogatásalbumot fog kiadni még januárban, de úgy tűnik, hogy a frontembertől, Gerard Waytől is kapni fogunk valamit.

hirdetés
Új képregényt dob piacra Gerard Way

Köztudott, hogy a My Chemical Romance egykori énekese, Gerard Way fantasztikus rajztudással rendelkezik. Olyan híres képregényekben lelhetők fel a munkái, mint az Umbrella Academy – amelyben az egyik jó barátja, Gabriel Bá is közreműködik, és előreláthatólag már ebben az évben kiadják a következő részét –, illetve a Becky Cloonannel közösen megálmodott The True Lives of the Fabulous Killjoys. Az utóbbi kiskönyvet Gerard direkt a rajongóinak készítette vigasztalásképpen.

A napokban azonban a híresség bejelentette a hivatalos Twitter-fiókján, hogy egy másik képregény is készülőben van. A mű az All Ages címet fogja viselni, érdekessége pedig az, hogy a borítón szereplő macskák punk és rock stílusú ruhákat viselnek.

Gee úgy véli, hogy az előkészületben lévő könyvecske iránt majd fognak érdeklődni az emberek. Afelől, hogy mégis miről fog szólni és mikor várható a megjelenése, nem lehet tudni.


A képregény eddig megtervezett borítói

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek