Starity

Lindsay Lohan „megleckéztette” Chris Pine-t

2014. január 03. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mielőtt ismertségre tett szert a Star Trek-filmsorozattal mint James T. Kirk kapitány, Chris Pine Anne Hathaway és Lindsay Lohan mellett tűnt fel először a színen.

hirdetés
Lindsay Lohan „megleckéztette” Chris Pine-t
Fotó: 20th Century Fox/Courtesy Everett Collection

Chris Pine 2006-ban forgatott együtt az akkor még viszonylag ártatlan és bájos Lindsay Lohannel, aki élete csúcspontján volt. A színész hét évvel ezelőtt még szinte teljesen ismeretlen volt, míg Lindsay már hétmilliót kaszált minden egyes filmjével.

A 33 éves Chris számtalanszor hangoztatta, mennyire imádta a LiLóval való közös munkát, de ezúttal, a The Hollywood Reporterrel készült interjújában arra is kitért, számos leckét tanult a botrányhősnőtől.

„Olyan volt, mintha a Beatles körül lézengtem volna, mintha az őrület tornádójába kerültem volna... bámulatos volt, utólagos bölcsességgel mondva pedig nagyon különleges pillanat volt látni, mi az, ami igazán csodálatos és veszélyes benne.”

Chrisnek nem volt könnyű megszoknia a hirtelen jött hírnevet, hiszen gyerekkorától kezdve nagyon visszafogott és félénk volt – ezért is húzta a szíve annyira a színészethez: eljátszhatta, hogy ő nem az a pattanásos, gagyi srác, akit a suli folyosóján levegőnek néznek.

„Hollywood olyan, mintha egy fura buborékban élnél. Mindenki vigyáz rád, különböző dolgokat kapsz, te állsz ennek a mikroszkópikus világnak középpontjában, és egy idő után elhiszed, hogy mindez valós, és hogy megérdemled.”

Annak ellenére, hogy William Shatner várja őt a Twitteren, Chris nem fog regisztrálni, még a Facebookra sem. „Ó, basszus, dehogy! Miről tweetelnék? A tornacipőimről? Vagy hogy 140.000 barátom van a Facebookon? Ez mit jelent egyáltalán? Szerintem időpocsékolás, az internet egy olyan hely, ahová az emberek azért járnak, hogy kiokádják magukból a nonszensz baromságokat.”





Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek