Starity

Margot Robbie: „Egy álom volt Leonardo DiCaprióval dolgozni”

2014. január 04. 15:03   |   Szerző: Dicci

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Magyarországon tavaly december 26-tól láthatjuk moziban az új Martin Scorsese-filmet, a Wall Street farkasát és most ennek kapcsán nyilatkozott a szőke színésznő.

hirdetés
Margot Robbie: „Egy álom volt Leonardo DiCaprióval dolgozni”

A 23 éves színésznőnek nagy álma vált valóra, hogy egyik kedvenc színészével dolgozhatott együtt. „Mindig is a kedvenc színészeim közé tartozott, a forgatások alatt is megállíthatatlan volt, mintha egy másik dimenzióba csöppentem volna, sokszor úgy tűnt, lehetetlen lépést tartani vele. Minden egyes perc kihívást jelentett számomra, viszont színészileg olyan hatást kaptam ezáltal, amit eddig még nem tapasztaltam, hihetetlenül kielégítő.”

A színésznőnek a szexjelenetek sem okoztak problémát, habár akadtak humoros szituációk a forgatás alatt, hiszen egyszer Leo feje pont eltakarta előle a fényt, ezért ő félrelökte, ami kissé lesokkolta a színészt, de közben jót nevettek az egészen.

Jelenleg a Focus című filmen dolgozik közösen Will Smith-szel és róla is hasonlóképpen vélekedett a színésznő. Csodálatos embernek tartja, illetve külön kiemelte, hogy drámában és vígjátékban is egyaránt zseniálisnak tartja, élvezi, hogy ilyen lehetőségeket kap a filmiparban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek