Starity

Britney Spears csúnyán megbántotta a rajongóit

2014. január 04. 05:05   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney Spears a bolondját járatta rajongóival, akik az énekesnő Las Vegas-i koncertjére VIP-jegyet váltottak a személyes találkozás reményében – potom félmillió forintért.

hirdetés
Britney Spears csúnyán megbántotta a rajongóit

Britney Spears ráadásul nemcsak „szimpla” rajongókat bántott meg azzal, hogy nem foglalkozott eléggé velük, hanem olyan fanatikusokat,akik több mint 2500 amerikai dollárt (azaz 550 ezer forintot) voltak hajlandók fizetni a VIP-jegyekért – amelyek természetesen már a személyes találkozás 'árát' is tartalmazták.

Az igencsak borsos árú koncertjegyek azonban nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket: bár a rajongók az első sorból nézhették végig, amint kedvencük a színpadon táncol, a személyes találkozásnak már nem örülhettek ennyire.

„Csupán három másodpercet töltött velünk Britney! – fakadt ki az egyik lány, aki szintén megvette a VIP-jegyet. – Mindegyikőnkkel készített egy fotót, aztán otthagyott miket, és többé vissza sem nézett! Nagyon csalódott vagyok, Britney a kedvencem” – mondta a rajongó az egyik amerikai hírportálnak, valamint hozzáfűzte azt is, hogy ezek után nem fog jegyet váltani az énekesnő egy koncertjére sem.

A VIP-jegyet birtokló rajongók egyébként sem adhattak puszit, vagy ölelhették meg Britney-t – sőt,ajándékot sem adhattak neki, ugyanis külön szerződést köttettek velük, miszerint ha ilyet tesznek, súlyos pénzbírsággal sújtják őket.

Az egyik rajongó édesanyja is kiakadt azon, amit az énekesnő művelt, ugyanis lányának ezt a karácsonyi ajándékot szánta. „Britney odajött, mosolygott a kamerába, míg elkészült a fotó, elköszönt, majd elviharzott! Mindenkire kb. három másodpercet szánt”majd hozzátette a szemtanú anyuka, hogy ahelyett, hogy a rajongók örültek és mosolygósak lettek volna, mindenki kényelmetlenül és rosszul érezte magát a történtek miatt – Britney-t kivéve.

Az ügyet sem Britney Spears, sem a menedzsmentje nem kommentálta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek